dinsdag 21 maart 2017

Bandenspanning zitmaaier

Eerst en vooral, kijk de bandenspanning na. Voor zitmaaiers moeten de banden een druk hebben van bar (1kPa) vooraan en 0. Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de zitmaaier start. Wil je de zitmaaier gebruiken als trekker? Zorg voor een goede bandenspanning.


Hoe je jouw zitmaaier start en bestuurt, is afhankelijk van het type.

De zitmaaier is bedoeld voor het maaien van gras op open en vlakke grondoppervlakken. Controleer de bandenspanning. Lees meer over de functies, specificaties en financiële aanbiedingen met betrekking tot John Deere zitmaaier en . Een juiste bandenspanning is cruciaal voor uw veilighei het vermindert het brandstofverbruik en het verlengt de levensuur van de banden. Ophalen (tijdig aanvragen).


Indien wij uw machine moeten. Start de motor niet als de accu niet is aangeslo- ten. Zitmaaiers binnen Heusden-Zolder.

Waarom werft mijn zitmaaier het gras niet uit of laat hij gemaaid gras liggen? De bandenspanning is ongelijk. Dat is het sleutelwoord achter de OPTIMA productlijn. Meer comfort, meer kracht, meer voordelen, meer vrijheid.


Deze zitmaaier mag niet gebruikt worden op hellingen met een hel-. Het werken met een zelfrijdende zitmaaier (cirkelmaaier, kooimaaier, klepelmaaier) kan gevaarlijk zijn. Pas de bandenspanning en de rijsnelheid aan. Deze machine is een zitmaaier met draaiende messen bedoeld. Soort banden, Stiga gazonprofiel.


Bandenspanning , Voor bar. Woont u verder dan kilometer bij ons vandaan, dan geldt een transportbijdrage van € voor een loopmaaier en € voor een zitmaaier. Voorband is beetje zacht, dus ga zo even naar benzinepomp. Maar ik heb geen idee wat de bandenspanning moet zijn.


Aanbevolen bandenspanning bar. Deze handleiding is een belangrijk deel van uw elektrische zitmaaier en zou. Ontbrekend: bandenspanning Onderhoud - Mestenmaker HO B. Voor onderhouds beurten binnen Lelystad wordt uw zitmaaier gratis gehaald en gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts