woensdag 29 maart 2017

Wat kun je doen tegen mieren

Doe op een mierennest wat zout dan komen bijna alle mieren eruit en dan kokend heet. Bij last van mieren kun je koperdraad voor de dorpel van de deur spannen. Als je last hebt van een mierenplaag in huis zijn er diverse handige tips om mieren in en rond het huis te bestrijden.


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Ze vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op een bord. Zodra mieren aan je voedsel hebben gezeten, kun je ze beter maar weggooien, toch zonde.

Veel mensen vragen zich af wat te doen tegen mieren. Hier geven we tips tegen. Wat te doen tegen mieren in huis? Als je het nest echt niet kunt vinden kun je een expert inhuren. Ze kunnen wel wat duur zijn maar . Vooral in de zomermaanden zorgen ze soms voor overlast.


Leg wat nat koffiedik op de plek waar de mieren je huis binnen komen. Na twee dagen zijn de mieren weg, en kun je het inmiddels opgedroogde koffiedik zo . In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen.

Strooi wat koffiedik bij de deur waar de mieren je huis binnenkomen. In het kader van leuke dingen doen : vorige week woonde ik een Surinaamse kookworkshop én Mehh! Pedaalemmers goed afsluiten helpt tegen mieren in de keuken. Voedsel waarop de mieren hebben gezeten, kun je beter weggooien . Wat zijn de gevolgen en hoe kunt u mieren in huis bestrijden?


Ontdek met onze tips de beste methoden om mieren in huis of buiten te bestrijden. Misschien vraagt u zich af wat te doen tegen mieren en hoe u voorkomt dat . Zelfs een waterijsje wat lekt op het terras is voer voor de mieren. De volgende problemen kunnen zich voordoen : Bladluis in. Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het mierennest te gooien.


Mieren doen nuttig werk voor ons ecosysteem. In de groep tuindingen kun je terecht met je vragen over jouw tuin. Mijn oma gebruikte vroeger stuivers, ze zei dan dat de mieren niet tegen het . Zoek het (de) nest(en) op en strooi wat mierenpoeder (drogist) bij droog. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Cora Buursen uit Nieuw-Vennep: Hoe kom.


In het geval van een éénmalig probleegebruik producten met onmiddellijke werking . Bij veel winkels zijn er allerlei soorten mierendoders te koop. Vaak duur en niet efficient. Leg simpelweg een koperen muntje .

Vliegende mieren kan je opmerken tijdens bepaalde periodes van het jaar, dit heet de bruidsvlucht. Wat kan u doen tegen vliegende mieren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts