woensdag 29 maart 2017

Legkorrel kippen

Laat de voerbak regelmatig leegeten en reinig deze dan grondig. Let op dat de dieren geen beschimmeld voer eten. Kippen houden van groenvoer.


Ik voer legkorrel maar mijn kippen vinden dit niet lekker en eten weinig hiervan. Omdat ik bang was dat ze mager zouden worden heb ik ze een .

Legkorrel in de winter jan. Waarom leggen kippen van legkorrels ? In deze legkorrel is een hoog gehalte aan calcium verwerkt. Dit hebben de kippen nodig. Goede voeding is belangrijk voor je kippen. Daarmee hou je ze fit en gezond.


Kies je voor legmeel of voor legkorrel ? Eko kip legmeel, Eko kip legkorrel , Eko kip graan en Eko kip gebroken mais.

Compleet of volledig legvoer is zo samengesteld dat een leggende kip er behalve water en een bakje schelpengrit geen . Bio-Ron graan voor kippen. Soms eet een kip geen legkorrels. Vervanging door legmeel kan een oplossing zijn. Ook weinig ander voer aanbieden of de legkorrels.


Alpha Corn legkorrels is samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Het adres voor al uw dierenartikelen. Samenstelling maismeel, sojaschroot geschild getoast, . Ze krijgen nu gemengd graan, maar ik ben zelf niet gewend dit te geven aan kippen , wij voerden altijd legkorrel. De optimale korrelgrootte . De voeding die we onze kippen dagelijks verstrekken, dient bij jonge dieren voor de groei. Volledig legmeel of volledige leg korrel dient te worden verstrekt in . Het valt mij op dat de kippen altijd eerst de mais uit het kippeneten oppikken en dan pas de legkorrel en de kleinere graantjes.


Een rijk gevulde korrel voor al uw kippen en overig pluimvee! Fakkert Biologische legkorrel 20KG. Graanmengeling voor kippen met een mm legkorrel vanaf het eerste ei.

Geeft uw kippen de benodigde voedingstoffen, zodat zij veel eieren kunnen produceren. Voordelig bij BTN de Haas! Voer het liefste legkorrel want kippen morsen maar eten de gemorste leg korrels gewoon weer op. Meel wordt meestal vertrapt en het vormt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts