woensdag 1 maart 2017

Onkruid terras bestrijden

Het middel is goedkoop en werkt voor meerdere doelen, het onkruid sterft af, groene aanslag verdwijnt en het terras of straat wordt helder . Sproei het hooguit keer per jaar over uw terras en na een tijd blijft het. Voor bestrijding van onkruid en mieren gebruik ik schoonmaak-azijn met citroengeur. Wij geven alvast enkele van de meest voorkomende trucjes mee hoe je onkruid op bijvoorbeeld het terras of de oprit kunt bestrijden.


We raden het af om dit in . Om de tegels van je terras vrij van mos te houden veeg dan regelmatig.

Last van onkruid op je terras of tussen je bestrating? Lees onze tips hoe je milieuvriendelijk onkruid kunt verwijderen. Heb jij last van groene aanslag op je stoepje of terras of staat het onkruid hoog tussen je tegelvoegen? De beste remedie is voorkomen.


Wil je graag onkruid verwijderen tussen de tegels van je terras , maar weet je niet precies hoe je hieraan moet beginnen? Wij vertellen het je graag op deze . Wanneer de uitstraling van je terras wordt beïnvloed door onkruid is de lol er snel. Eén van de meest efficiënte middeltjes om niet alleen onkruid te bestrijden , . Dit kan door middel van verantwoord onkruid bestrijden.

Al snel ziet het terras er weer netjes uit. Op mooie zonnige dagen zit je er bovenop: onkruid dat tussen de tegels van je terras door groeit. Op onkruid tussen de tegels van een mooie terras of tegelpa zit niemand te. Maar soms moet je extra stappen ondernemen om onkruid te bestrijden. Ook zie je steeds vaker branders om onkruid te bestrijden.


Giet verdund schoonmaakazijn (1:10) of kokend water over de stoep of het terras. In de lente tiert het onkruid weer welig tussen de terrastegels. Het start met een klein onkruidje in een voegje, maar voor je het weet staat het overal.


Gelukkig bestaan er een aantal handige trucjes om het onkruid. Onkruid tussen de klinkers op het terras of oprit. Door de winter heen hebben onkruid , mos en groene aanslag (algen) zich verzameld op de tegels van je terras.


Anti- onkruidmiddel met snelle 4-in-werking voor de doelgerichte bestrijding van onkruiden , grassen, algen en mossen op terrassen, opritten en paden. De meest milieuvriendelijke manier van onkruid bestrijden is wieden,. Maar deze middeltjes inzetten tegen onkruid is geen goed idee”, zegt Geert. Beperk daarom de oppervlakte van je terras , oprit en paadjes.


Gebruik de onkruidbestrijdingsmiddelen wanneer er weinig wind is. Dit voorkomt dat het bestrijdingsmiddel op de planten waait die moeten blijven staan. Het grootste aanbod Ecologische producten vind je bij MijnTuin.

Hierdoor kun je gemakkelijk mos en onkruid van je terras afhalen. Bayer Garden Natria flitserspray 1l. Op een schoon terras komt niet zo snel onkruid voor. Snelwerkend anti- onkruidmiddel.


Aardoom Hoveniers heeft alternatieve methoden voor onkruid bestrijden. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts