vrijdag 3 maart 2017

Beschutte werkplek

Denkt u dat u in aanmerking komt voor een beschutte werkplek ? Zij zijn dan aangewezen op een beschutte werkomgeving. Denk je in aanmerking te komen voor een beschutte werkplek ? Een Beschutte Werkplek is een speciale baan voor mensen die veel begeleiding in werk nodig hebben en waarvoor het werk en de werkomgeving aangepast . Wie onder de Participatiewet valt en werkt bij het sw-bedrijf op een beschutte werkplek krijgt maximaal 1procent van het minimumloon, .

Een beschutte werkplek is bestemd . Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid besloot vorig jaar gemeenten te dwingen om beschutte werkplekken in te richten omdat . Lukt het u niet om bij een gewoon bedrijf aan de slag te komen, dan kunt u misschien gaan werken in een beschutte werkplek via Werkzaak Rivierenland. Voor de regio West-Friesland gaat het uiteindelijk om ongeveer 240 . De gemeente Kampen en beschut werk. Wanneer werken onder aangepaste omstandigheden in een gewoon bedrijf niet mogelijk is kunt u mogelijk op een beschutte werkplek werken.


Utrechters met een arbeidsbeperking hebben soms veel begeleiding of aanpassing op de werkplek nodig. Dat is ondersteuning die veel .

Misschien is werken in een beschutte werkomgeving dan iets voor u. Het werk en uw werkplek zijn aangepast aan wat u kunt doen. Op een beschutte werkplek krijgt u de begeleiding en aanpassingen die u nodig heeft. Een gewone werkgever kan dit niet bieden. Zij kunnen wel werken, maar hebben aanpassingen op hun werkplek nodig en ook meer begeleiding dan een reguliere werkgever vaak kan bieden. Wat houdt de bonus beschut werk in?


Wat legt de gemeente vast in een verordening? Waar kan een beschut werkplek worden gerealiseerd? WVS biedt ook beschutte werkplekken. Zo zijn er in alle bedrijfsonderdelen van WVS mogelijkheden om een beschutte werkplek in te richten. Drie jaar sinds de start van de Participatiewet zijn er maar 7beschutte werkplekken gerealiseerd voor mensen met een arbeidsbeperking.


Heb jij een beperking waardoor je niet bij elke werkgever kunt werken? Het blijkt na een rondgang van Trouw bij het . Beschut werk is als instrument opgenomen in de Participatiewet. Dit zijn banen met het wettelijk minimumloon.


REGIO - DZB Leiden is op zoek naar inwoners van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest . Gemeenten moeten op termijn in totaal 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts