donderdag 9 maart 2017

Boom gemeente overlast

Nu blijkt alleen dat ze nogal wat overlast veroorzaken. De gemeente Alkmaar heeft jaren geleden bomen op gemeente grond rond om. Miljoenen en miljoenen zaailingen produceert deze boom. Overlast door bomen en overhangend groen.


Als bomen en beplanting te hoog worden kan dit ergernis opleveren.

Daarin ziet u wat u kunt doen met uw klacht over een boom , wat u van uw gemeente mag verwachten en wat van de Nationale ombudsman. Het is bijzonder moeilijk om bomen zonder overlast uit te laten groeien tot volwassen . Wij, een gezin met kinderen, zijn inmiddels de wanhoop nabij. Achter ons perceel staat een eikeboom van de . Heeft u overlast van de bomen van uw buren? Met onze voorbeeldbrief vraagt u de buren om het verwijderen van hun boom , heg of struik uit de verboden zone. De boom staat op gemeentegrond en wordt dus ook door de gemeente.


Ik woon in het huis naast hem, en heb veel overlast van die boom.

Bomen kappen: wat kan de gemeente voor u doen en wat valt onder uw. Bomen en struiken van uw buren kunnen voor overlast zorgen. Hebt u last van een boom van de gemeente ? Lees wat wij daaraan doen. Als u misbruik van bomen ziet, geeft u dat dan aan ons door. Hierin staat beschreven hoe we omgaan met bomen in de gemeente Oss.


Voor u ligt de “richtlijn hinder en overlast bomen ”. Er zijn allerlei redenen waarom u last kunt hebben van bomen en struiken. Denk aan ongedierte, vallende bladeren, . Wanneer u last hebt van een boom of grote plant in de tuin van uw buren dan moet u dit zelf met de buren oplossen. Als u een huurwoning hebt, kunt u ook uw. Net als alle andere gemeenten kampt ook onze gemeente met vormen van overlast. Via ons meldingssysteem trachten we dit alles in kaart te brengen en de.


Wanneer boomtakken van de buren boven uw tuin hangen, kunt u de buurman of buurvrouw vragen de desbetreffende takken te verwijderen. De notitie heeft betrekking op bomen op gemeentegrond. Anyway, we hebben de gemeente verzocht de bomen te snoeien.

Wij hebben een probleem met de bomen van de gemeente in onze tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts