woensdag 18 juli 2018

Cochin kip groot

De krielen wegen rond de kilo. Koop of Verkoop cochin groot op Marktplaats. De eerste vogels werden in ontvangst . Cochin kippen en hanen groot en klein.


Nu mijn vraag, op het moment heb ik vooral de cochin buff groot in de ren lopen, maar graag zou ik hier een mooi rustig ras bij naast willen . Bemachtig nu uw boek en bekijk meer informatie.

We gaan waarschijnlijk voor wyandotte kippen of cochin kippen. Een kennis beweert dat kriel kippen hele hypere beestjes zijn die de hele tijd . Kijk goed naar de eigenschappen van rassen voordat je kippen aanschaft. De cochin kriel is een klein, vrij rustig kipje.


Op hun poten hebben ze veren, dit wordt voetbevedering genoemd. Ze hebben niet heel veel ruimte nodig. De brahma kippen zijn groot en breed van bouw.


Wil je kippen gaan houden, dan heb je wereldwijd de keuze uit een groot aantal veel verschillende rassen. De verschillende rassen hangen voor .

Er zijn heel wat verschillende kippenrassen ter beschikking, maar het aanbod kan. Mijn broertje en ik willen kippen. Dus ze kunnen niet zo groot zijn. Veelgehouden populaire rassen.


Alles over de aanschaf, verzorging, gedrag, huisvesting, ziekten en voeding van de kip. Lees meer over dit huisdier in deze LICG huisdierenbijsluiter. Waarom geen kippen als huisdier? Ze zorgen voor lekkere, kakelverse eitjes en verlossen je van keukenrestjes. Brahma Goudpatrijs groothoender.


Soms hebben we brahma kuikens beschikbaar. Deze kuikens zijn van eigen kweek. Wij geven de voorkeur aan natuurbroed . Een Mooie groote zwarte bramhahaan tekoop€ 1-GisterenRitthem. Ayam Cemani (de kip die voor geluk en voorspoed zorgt).


Kuikens in de verschillende leeftijden-zijdehoen kriel- cochin kriel-wyandotte kriel-sultan wit-sabelpootkriel . Soms willen kippen daardoor ook hun hok niet meer in. Bloedluizen zitten tussen de veren van de kippen en zijn grijze of rode beestjes millimeter groot , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts