maandag 23 juli 2018

Mollenbollen

Mollenbollen MolVrij Ecostyle stuks. Anti- mollenbollen - set van 2stuks. De diervriendelijke oplossing om mollen weg te houden of te verdrijven.


De werking is gebaseerd op de zeer gevoelige geurzin van mollen. Deze anti mollenbollen zijn de schrik van iedere mol, door de geur proberen ze deze te vermijden en zoeken hun heil elders.

Uitgebreide informatie over mollenbollen op deze pagina. Wij hebben heel vaak mollen in de tuin. Op verschillende manieren hebben we geprobeerd daarvan af te komen. Elke keer moeten tuintegels. Ik had ook mollenbollen in en rond de moestuin geplant.


Toch kwamen daar wel mollen. Maar mollenbollen ( Ecostyle) en een ecologisch afweermiddel (Edialux) hielden elk .

Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer . Misschien vind je wat je zoekt in een van de bovenliggende categorieën: Tuin en. Met deze methode doodt je de mol niet. Turfvrije bodemverbeteraar voor het gazon. Denk aan mottenballen, een doek met terpentine of wasbenzine, stukken knoflook of speciale mollenbollen.


Sluit uiteraard de gang weer af . Als uw gazon ontsiert wordt door molshopen en u geen mollenvallen of gif wilt gebruiken, dan bieden deze bloembollen een effectieve, eenvoudige en een . De bollen bevatten natuurlijke geurextracten, waardoor mollen tot maanden worden . GROOTSTE Rijmwoordenboek van Nederland! Deze fluweelzachte wroeter is helemaal afgestemd op de jacht onder de grond. Hij verorberd zowel insecten, slakken als regenwormen.


En zeskantig gaas dat ingegraven kan worden om te voorkomen dat mollen uw tuin binnenkomen. En mollenbollen of keizerskronen (Fritillaria imperialis) die . Producten tegen: engerlingen, emelten, taxuskevers, larven taxuskever, pissebedden, . In de diverse typen winkels zijn in ieder geval biociden aan te treffen als desinfecterende handgels en doekjes, mollenbollen , muizenkorrels en .

Of het nu gaat om groene aanslag op je stoep, overlast van muizen, . Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Anti mollen bollen en duizenden andere mooie producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts