maandag 2 juli 2018

Veno hekken

Veno schapen en geiten hekken. Sorteren: Standaar Populariteit, Datum, Prijs - oplopen Prijs - aflopend. Zoekt u schapenhekken om uw schapen of geiten in de stal of schuur op te hokken?


Venohek H = m, L = m beplaat. Door touw van afstand te bedienen.

Het draaihek maakt het u nog makkelijker om de . Doet dienst voor kraamhokken. Leverbaar in de hoogtes:. Klok nauwkeurig op Kg. Doorloop poort om in hok te komen Poort in frame staat stabiel tussen andere veno hekken.


Duimen voor landhek veno , voordelig bij Landnouwwinkel. Bij beste schapen horen de beste hekken.

Een foto uit de oude doos. VENO Stalinrichting levert complete stalinrichtingen voor schapen, geiten. Geschikt voor geiten en schapen. Afscheidingshek, kan geen lam door. Voergoot van buiten het hok te vullen.


Goot kan bewegen in hek en vergrendeld worden. De vang- en sorteer hekken werken makkelijk en zeer licht. Zijn snel en makkelijk aan elkaar . Gemakkelijk tussen VENO hekken te plaatsen en de hoogte is verstelbaar. Diverse spullen veno voerhekken lengte 2. M st vlotterbakken st. Makkelijk tussen de VENO - hekken te plaatsen.


Glaswerk is alleen toegestaan op het terras bij de kantine (achter de hekken ). Vrouwen SV Blokzijl en VENO slaan handen ineen. VOEDERHEKKEN VENO ZELFSLUITEND VOEDERHEK Dit hek is zowel .

Eik en ijzer maakt al jaren hekwerken en hekken voor weilanden,. Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. Rolcontainers bestaan uit een houten onderstel met aan beide kanten losse hekken. Voor een project van maanden zijn wij . Bovenschutte Landelijke Hekwerken.


Auf Schutt,À an Wegen und Hekken , JuliAug. Schapenhekken , weidehekken , landhekken en weidepoorten. Van buiten is de schuur af, nu moeten de hekken nog geplaatst, daarna kunnen de schapen erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts