dinsdag 3 juli 2018

Bomen snoeien

De winter is een uitstekende tijd om bomen te snoeien. Bomen zijn nu in winterrust, maar er zijn uitzonderingen! Lees hier alles over een boom. Bomen snoeien is een taak waarbij heel wat komt kijken.


Op deze pagina vind je handige tips en werkwijzen voor een goede snoeibeurt van bomen.

Voor meer uitgebreide informatie omtrent snoeien. Waarom is het snoeien van bomen zo belangrijk? Hier wordt alles je haarfijn uitgelegd! Onze boomverzorgers kunnende boom in, op een veilige manier natuurlijk. Gewapend met de benodigde gereedschappen . Wanneer je een mooi en ook echt gezonde boom wil is regelmatig snoeien erg belangrijk.


De boom moet van kleins af aan begeleid worden tot hij volgroeid is. Er kan niet jaren worden gewacht met snoeien en dan in een keer heel veel takken .

Snoeien houdt uw planten en bomen gezond. Maar niet alles in uw tuin hoeft u te snoeien. Omdat snoeien de structuur en aanblik van een boom behoorlijk kan veranderen, is het aan te raden om bewust te werk te gaan. De mooiste bomen zijn altijd . Het tijdstip is weer aangebroken om de planten, struiken en bomen in je tuin te snoeien.


Wil jij deskundige help bij het snoeien en het onderhoud van jouw bomen. Wij snoeien leibomen, hagen, berken en knotten wilgen. Ontdek hoe wij jou helpen. De belangrijkste snoeiregel is: een boom moet niet gesnoeid worden. Daarbij moet je wel doordacht te werk gaan, wil je de gezondheid van de boom niet in gevaar brengen.


In deze klus behandelen we de snoei van bomen als . Winter is het snoei - en kapseizoen bij uitstek. Wie bomen en struiken weg wil, doet het nu. Wie een boom omzaagt of hem zo ver insnoeit dat . Maar snoeien tijdens de zomer leidt tegelijk tot mooiere bomen en struiken in de winter. Door te snoeien tijdens de zomer, ontstaan er jonge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts