woensdag 25 juli 2018

Motten herkennen

Een mottenplaag herkennen. De aanwezigheid van motten in uw huis kan frustrerend zijn. Voor sommige mensen, met een angst voor motten (Mottephobia ), . Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van diverse soorten motten , verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.


Het is belangrijk om te weten over welke soort motten het gaat om ze effectief te kunnen bestrijden. Motten bestrijden is werk voor een expert.

De tekenen van een probleem met motten herkennen. De term “ motten” wordt gebruikt voor alle vliegende insecten van het type nachtvlinders. Als je een mot ziet vliegen, is de kans groot dat dit insect eitjes op jouw textiel heeft gelegd.


Vanaf april kunnen appel- en perentelers terecht op een speciale website om motten , bladrollers en mineerders te herkennen. Als je de volgende zaken herkent , heb je waarschijnlijk te maken met een mottenplaag:. Hier vindt u handige tips om kleermotten doelgericht te herkennen , effectief te bestrijden en.


Het herkennen van mottenlarven in uw kledingkast is niet altijd even gemakkelijk. Deze beestjes lijken een .

De motten zelf herkent u wel snel! Heeft u overlast van motten en wilt u motten bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over. Waaraan kan ik motten herkennen ? De kleermot is verreweg de . Je kunt bruine huismotten herkennen aan hun bruine vleugels met zwarte stippen. De larven zijn beige van kleur en hebben een roodbruine . Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen.


Je kan het ook herkennen als je allemaal ronde gaatjes heb in je kleding hebt. Door metamorfose verandert de larve tot een mot. Als je een larve van een mot in huis herkent , kun je de strijd met de motten beter aan. Als je iets niet in huis wilt hebben, zijn het motten. Hoewel motten geen gezondheidsrisico inhouden, zijn ze niettemin.


Poppen ( zijden cocons) waarin larven zich ontwikkelen tot motten. Vooral kleding met vuil, vet of transpiratie vlekken trekt motten aan. Aantasting door motten is te herkennen aan kleine, onregelmatige gaatjes in de kleding . Lees hier de tips over het herkennen en voorkomen van gaatjes in je.


Hoe kun je het beste je kleding beschermen in de was en tegen motten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts