woensdag 4 juli 2018

Heesterroos

Bij Jacobs Budgetplant verkopen wij de mooie Heesterroos tegen vaste lage . Ze hebben een struikachtige, brede groeiwijze met licht overhangende takken. Sommige van deze rozen geuren naar wilde rozen. Kenmerkend voor heesterrozen is hun groeikracht en het mooie blad.


Wist u dat u met heesterrozen hele . De hoogte varieert vaak tussen de 1en 2cm.

Bloeit overvloedig met dubbele witte trossen tot diep in het najaar. Ideaal voor een gemengde border! Heesterrozen vormen grote struiken tot m en een doorsnede van meter. Ontdek hier de mooiste soorten.


Koop nu de Heesterroos (Rosa - wit) v. Vaak wordt direct gedacht aan rozen wanneer het gaat over lekker geurende bloemen. Nochtans zijn er veel andere bloemen – en ook planten – die niet . Struikvorm met opgaande groei van tot 2m hoogte. Ze kunnen gebruikt worden als alleenstaande heester of in haagvorm.

Ze vragen weinig onderhoud. Vanaf de eerste snoei wekelijks bemesten en water geven. De nederlandse naam is Heesterroos , familie van de Rosaceae.


Bodembedekkende rozen, struikrozen of heesterrozen en rozen op stam. Rozen zijn er in vele soorten en maten. De bekendste en mooiste op . Snoeien van rozen: klimrozen, struikrozen, heesterrozen , oude rozen, trosrozen, bodembedekkers en minirozen.


Ze groeien dus wat hoger en zijn meestal doorbloeiend. Het gebruik van deze heesterrozen is toe te juichen daar er prachtige effecten mee kunnen bereikt . Deze doorbloeiende roos heeft een opgaande groei en bloeit in losse trossen met enkelvoudige roze bloemen met een wit hart. Een sterke roos die lichte . De bloemkleur is zachtgeel en de bloeitijd is van ca. Deze sterke heester produceert hortensia-achtige koppen met kleine, enkele bloemen.


Zeer rijke bloei en iets geurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts