maandag 23 juli 2018

Havens brok

Hier kun je vergelijken met andere paardenvoeders en beoordelingen geven en lezen over. Maak kennis met ons ruime assortiment diervoeders voor professionele boeren (met varkens, koeien, kippen en geiten). Ik verbaas me wel over dat het een brok is terwijl het zeer geschikt is voor.


Ik ga het zometeen in combinatie met de havens mix voeren zoals . HAVENS staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kernactiviteit is de productie van professionele diervoeders – van granen tot complete .

Nergens goedkoper in combinatie met uw strooisels voor in de paardenstal. De Ferto-LAC-Merrie brok is speciaal ontwikkeld voor een goede melkgift en een gezonde groei van het . Bestellen bij Van de Belt Agri Service. Het product is havervrij en zeer geschikt voor . Ruwvoermix uit timotheegras, luzerne en lijnzaadproducten. MIX is uitermate geschikt ter opwaardering van het . Havens basis sportbrok kg.


Het is een havervrije brok.

Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onz. Zaniro kreeg al een geruime tijd de basis brok van HAVENS. Ik ben altijd tevreden geweest over zijn conditie en hij staat altijd mooi in zijn . Basis- Sportbrok is een brok voor paarden in lichte tot matige inspanning.


HAVENS heeft in samenwerking met Paardenkliniek Venlo een nieuw voer ontwikkeld. De producten van HAVENS Paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld. De brok geeft extra energie en ondersteunt het paard in zijn prestaties.


Van fokmerries en recreatiepaarden tot Grand Prix paarden, . Subli levert kwalitatief hoogwaardig paardenvoer. Het voer wordt gemaakt van 1 plantaardige en veilige grondstoffen zoals: gerst, haver, maïs, zemelen, . Basis- sportbrok is een algemene onderhouds -en conditiebrok voor lichte tot middelzware prestaties. Deze brok bevat naast voldoende energie ook alle . Paardenvoer is in veel varianten verkrijgbaar: brok , muesli, slobber,. Deze algemene geitenbrok is rijk aan energie en eiwit op zowel pens- als darmniveau.


Verder bevat deze brok veel vitaminen en mineralen en is het een erg . OCD voorkomen Merrie Speciaalbrok voor gezonde en OCD-vrije veulens kg zak verhoogd energie- en eiwitgehalte en met extra . Naast veel granen bevat de lichtverteerbare brok ook luzerne-eiwit en lijnzaadolie om de. Dravers brok Bekijk groter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts