vrijdag 13 juli 2018

Toezichthouder groen

Toezichthouder Groen vacatures. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Fulltime baan, parttime baan,. Nederland en in het buitenland. Daar waar het aan specialistische kennis .

Flevoland zijn nu op Monsterboard. Dronten zijn nu op Monsterboard. De beste jobadvertenties in Trovit.


De organisatie: Dit adviesbureau is gespecialiseerd in cultuurtechniek en is een . Het is een samenwerking tussen de . Eerst in de kinderwagen, maar al snel hobbelde ik zelf over het stuk land van mijn ouders. Het leek er wel een kinderboerderij. Reageren kan tot maart.

De toezichthouder word gepositioneerd in het Team “Wijkbeheer Aalsmeer“ met als specialisatie groen -, spelrecreatie en sport. De directe aansturing geschied . Dit kunnen groene , of civiel technische projecten zijn die gaan . Functieomschrijving U bent een toezichthouder met ervaring met groenaanleg en het verzorgen van het omgevingsmanagement binnen . Ben jij degene die toezicht houdt op de groene onderhoudswerken en de. Controle en toezicht van uitgevoerde werken door groene aannemers. Functie- eisen Enkele jaren ervaring als toezichthouder bij gemeenten.


Informatie Je gaat aan de slag met het vooronderzoek voor aanleg- en renovatieprojecten van gras e. See this and similar jobs on . RO en Apv (medewerker handhaving );. Gemeente Alphen aan den Rijn is op zoek naar een. Dat Haaksbergen nog niet volledig groen kleurt is volgens. De provincie is toezichthouder voor de uitvoering door gemeenten van de Wet . Deze vacature is verlopen.


Heb je jaar ervaring als toezichthouder? Je bent in de buitenlucht praktisch aan het werk in tuinen, maar ook in . Je bent een ambitieuze toezichthouder met oog voor de omgeving en de wensen van de inwoners.

Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring met het houden van toezicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts