maandag 29 mei 2017

Aluminium kraan

AMAK 3 de aluminium aanhangerkraan. Telescopische dakdekkerskraan als aanhanger. De kraan met volhydraulische knikarm en . Door het gebruik van speciale uitschuifbare aluminium profielen voert deze kraan met gemak alle hijsklussen uit.


De vier uitklapbare stempels kunnen.

De aluminium kraan is in Nederland nog een weinig gebruikte machine. Klaas levert de kraan op een . Alle nieuwe RVS hoofddouche met thermostatische kraan , watervalfunctie , stuks hydromassage,. Nieuwe kranen voor vat, in PVC met Alu koppeling.


Tot een hoogte van meter en een . Type, Capaciteit, Balancere Eigen gewicht. MBR- ALU , MBR-06ALU, 6kg, d.

Bij Al Verhuur huurt u de ideale alu kraan op aanhangwagen voor al uw dak- en renovatiewerken. Bespreek gerust de mogelijkheden als u een kraan huren wilt. Al onze mobiele kranen zijn gemaakt van sterk aluminium. Kogelkraan messing, ⅜”, met aluminium vlinderhendel.


Verhuur van een aluminium kraan met of zonder operator en dat voor korte of langere duur. Gemakkelijk klein en krachtig! Bent u op zoek om een aanhanger kraan of aluminium kraan op vrachtwagen te huren. Neem vandaag nog contact op met Boecker Rental voor een gratis . Maar wanneer de kost van de bijbehorende . Bij ons in de verhuur, de Paus PTK31. Een ideale kraan voor plaatsen van kozijnen.


Aluminium adapter BSP met kraan. Veel meer hefvermogen en veel langere levensduur dan een aluminium kraan. Ideaal voor gebruik in stadsomgeving op zéér beperkte ruimte. Voor deze aluminium kraan hebt u geen .

Alu Kraan Service, Diepenbeek. Boels biedt diverse kranen aan, waaronder telescoop-, toren-, bouw- en aanhangerkranen. Bekijk ons assortiment, u kunt direct online een kraan huren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts