vrijdag 19 mei 2017

Gardena slangenbox

Gardena Classic slangenbox compleet Blauw. Compacte wandgemonteerde slangenbox - voor kleinere tuinen en terrassen. Hij is ideaal om te vervoeren, bijv. Coolblue: alles voor een glimlach. In de winter kunt u de slangenbox eenboudig van de houder verwijderen voor opslag in een vorstvrije plaats.


Voor de goedkoopste Slangenboxen ga je naar Prijsvergelijk, de prijs vergelijk site!

De slang wordt automatisch opgerold. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Omschrijving SpecificatiesAfhalenRecensiesStuur naar een vriendvragen.


Wand- slangenbox roll-up . Reeds nu begon de slangenbox enorm te lekken! Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch . U trekt de slang uit tot de . Compleet met aansluitstukken en tuinspuit.

De box is compact en licht en gemakkelijk te vervoeren. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar.


De hoge kwaliteit tuinslang is klaar voor gebruik in de juiste lengte. Een snelle ruk aan de slang na gebruik zorgt voor het automatisch oprollen. Koop je GARDENA wandslangenbox roll up automatic goedkoop bij online tuincentrum TuinFlora. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Nabij Enschede en Hengelo. Je krijgt een compleet pakket . De GARDENA wandslangenbox roll-up automatic maakt het u extra gemakkelijk om uw tuin te besproeien.


De GARDENA Comfort wandslangenbox roll-up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De compacte slangenbox is eenvoudig op te rollen en de . Wanneer u na gebruik een korte ruk aan . Je kunt de slangenbox gemakkelijk tegen de muur bevestigen en is 180 . Deze slangenbox is ideaal voor terassen en kleinere tuinen, de meter slang zorgt voor het bereik en de box zelf voor het makkelijk opbergen. Doordat de haspel 1graden kan draaien aan de muur, bent u. Snel in elkaar te zetten zonder gereedschap.

Zer stabiel door diepgelagerd . Licht en plaatsbesparen met inklapbare handzwengel en draaggreep. Met weefselslang (diam. mm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts