maandag 15 mei 2017

Rattenvanger

Een rattenvanger is iemand die ratten vangt, om zo de populatie beperkt te houden. Vroeger werden ratten gevangen om onder meer de pest te bestrijden. De rattenvanger van Hamelen is een sage of volksverhaal dat bekend werd door de gebroeders Grimm.


Ze publiceerden het in hun Deutsche Sagen. Bestel uw rattenvanger , klemmen en rattenvallen gemakkelijk en snel bij Ongediertemiddelen.

Wil je rattenvanger worden? Althans, dat vertelt de sage over de rattenvanger. Het voorjaar is in aantocht en dan komen ook de ratten weer uit de grond. Geert Debuyck is al twaalf jaar rattenvanger van de gemeente . DAG LIMBURG - De taken van de Limburgse lokale besturen worden steeds complexer en. Het RIVM krijgt steeds meer meldingen van rattenoverlast in de grote steden.


Hoe spannend en boeiend kan je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin?

Veel humor in een stad vol. Ida van Dril en Michiel Schreuders. Aan de rand van Hamelen woont Luca. Dat is niet naar de zin van de bevolking. Een sprankelende voorstelling met livemuziek, poppenspel en humor over het verhaal van de beroemde rattenvanger.


Al veertig jaar bestrijdt Willem van Scheers ratten in Rotterdam. Met ontzag voor het diertje, dat zich nooit zal laten uitroeien. De Rattenvanger Van Hameln.


Een heel bekend sprookje met dit keer een slechte afloop. Het ze leefde nog lang en gelukkig is . Onze rattenvanger zonder rattengif voor buitengebruik sluit precies aan bij de behoefte die er op dit moment is. De zwarte rat is sterk in opkomst in Nederland en . Hij was rattenvanger en wilde het ongedierte wel uit de stad verdrijven. Er werd een beloning afgesproken en de rattenvanger ging aan de slag.


De afgelopen weken ving hij maar liefst hondsbrutale knagers. Pindakaas werkt echt fantastisch, ze zijn er verzot op”, jubelt de rattenvanger.

Vincent Van Quickenborne (Open VLD) en Geert Bourgeois (N-VA) twistten donderdag over de pensioenleeftijd van de Vlaamse rattenvangers. Hij kende iemand die rattenvanger was en wilde het zelf ook graag worden. Na jaar als stratenmaker te hebben gewerkt, deed de kans zich eindelijk voor.


Deze benadering vraagt rattenvangers die ervaren zijn in het vinden van sporen van ratten en voldoende vertrouwd zijn met de ecologie van de soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts