dinsdag 16 mei 2017

Houtverkoop voor particulieren

De openbare houtverkoop past binnen de krijtlijnen van goed bosbeheer en het Bosdecreet. Bosbeheerders ( particulieren maar ook gemeenten, provincies…). Voor besturen die geen beheerplan hebben of kleine terreinen wordt . Bossen voorzien ons van hout. Om de toekomst van onze openbare bossen niet in het gedrang te brengen, wordt de kap van dit hout .

Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook sávonds en in het weekend . Vandaag vindt er een openbare houtverkoop plaats. In totaal gaan er loten van divers loofhout met een totaal volume van 1m² onder de hamer. De stad Hamont-Achel verkoopt jaarlijks brandhout uit haar openbare bossen aan particulieren.


De houtverkoop gaat door op de laatste zaterdag van oktober. Koper : rechtspersoon of particulier die een lot brandhout koopt via het verkoopplatform.

Gebruiker van het verkoopplatforrechtspersoon of particulier die zich . In samenspraak met de verantwoordelijke bosbeheerder besloot het schepencollege dat er dit jaar geen houtverkoop voor particulieren zal . Vrijdag februari organiseert het gemeentebestuur van As een houtverkoop voor particulieren. De verkoop vindt plaats in het administratief . In het verleden was het mogelijk om op een aantal plekken bij Staatsbosbeheer als particulier zelf brandhout te zagen. Het gaat om kleine contracten met een maximum van mper contractant, waarbij de particulier door Staatsbosbeheer aangewezen bomen . Als inwoner van As kan je als koper deelnemen aan deze . Bosgroep verkoopt hout aan particulieren. De gemeente As organiseert normaal gezien elk jaar een houtverkoop aan particulieren en houtkooplieden.


Zowel houtverwerkende bedrijven als particulieren mogen hout uit. Tijdens een openbare houtverkoop kunnen zowel houtverwerkende . PEER - Zaterdag vanaf uur kunnen particulieren terecht in de Wirix (Kleine Brogel) voor de openbare houtverkoop van loten dennen- en . Hout toepasbaar voor industriële toepassingen? Brandhoutverkoop voor particulieren. Industriële houtverkoop 1.

Vanaf 10utot omstreeks 16u(openbare houtverkoop als afsluiter). Nog niet zo lang geleden konden particulieren toestemming vragen van de boswachter om hout te halen. Liefhebbers trokken zelf met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts