woensdag 24 mei 2017

Viking tuinfrees

Met een benzinetuinfrees is grondbewerking aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Vind uw VIKING tuinfrees bij een dealer in de buurt! Ook zware bodems zijn vlot bewerkbaar want de extra krachtige tuinfrees HB 6heeft procent meer vermogen.


Om deze enorme krachten te kunnen . Dankzij hun betrouwbare techniek en compacte.

De krachtige tuinfrees HB 5bewijst zich op grote oppervlakken. Viking Tuinfrees Aanaarder AHK 702. Nominaal vermogen, kW. Motortype, Kohler Serie XT6OHV SC. Momenteel vindt u op onze site alleen enkele hakfrezen, . Op terreinen met weinig ruimte laat de tuinfrees HB 4R met achteruitversnelling zich uitstekend manoeuvreren.


De ergonomische duwstang kan centraal op . Origo represents VIKING Garden in Ireland.

Jos Martens is dé specialist in tuin- en parkmachines. Verruim de mogelijkheden van uw tuinfrees met beschikbare accessoires. Ontdek alle VIKING accessoires bij een dealer in de buurt! Lagarde Techniek is niet alleen het adres voor tuinmachines, gereedschap, watersport en aanhangwagens, maar ook voor het best passende advies en . Deze advertentie is verwijderd uit onze database.


Bestelling advertentie plaatsen. Grondfrees of tuinfrees met benzinemotor kopen in de regio Kortrijk, Wervik, Menen,. VIKING AHV 6: DIT ARTIKEL IS ENKEL BESCHIKBAAR IN ONZE . Door zijn compacte,slanke bouw laat de HB 4R met vooruit- en achteruitversnelling zich uitstekend manoeuvreren. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Verkoopadvertentie VIKING HB 4R Benzine tuinfrees tweewielige trekker van Nederland. Tuinmachines De Meyer - officieel verdeler van HONDA - STIHL - VIKING - naservice . Deze frees heeft een krachtige motor en kan verschillende soorten bodems aan. Soort gereedschap: Brandstof en olie.


Op zoek naar een TUINFREES om te KOPEN in regio Rumst-Waarloos-Kontich? Kom langs bij Willemen, Herman De Nayerstraat te Kontich! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor tuinfreezen aanbied.

STIHL- en VIKING -dealer met persoonlijk advies, dienst na verkoop en. Honda Tuinfrees FJ 5SER. Helaas hebben wij niets gevonden voor Benzine moter grasmaaiers viking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts