maandag 8 mei 2017

Houtwormdood

Voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd . Het product is gebruiksklaar en. Een gebruiksklaar houtwormbestrijdingsmiddel op basis van permethrin, door zijn unieke samenstelling werkt het product zeer . LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK. Zelf effectief houtworm of boktor bestrijden?

Last van houtworm of boktor? Een preventief en curatief middel ter bestrijding van houtaantastende insecten. De verpakkingen zijn kant-en-klaar product. WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT. Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel: a) voor het . Preventief Op het te behandelen houtoppervlak moet tenminste 1gram middel per mhout (dit is liter per m2) worden aangebracht.


Door te klikken op “Ja, ik ga akkoord”, op een item of een andere link op marktplaats.

Speciaal voor het behandelen van hout dat door insecten is aangetast. Verdelgt hourworm en andere houtaantastende insecten . Contactpersoon voor informatie . Houtwormdood is een toegelaten middel op basis van Permethrin. Zelf houtworm bestrijden is mogelijk met gif. Dit gif is meestal op basis van permethrin, wat ook wel bekend staat als de houtwormdood. Embasol houtwormdood werkt zeer grondig en goed.


Schrijf de eerste review van dit product. Middel ter bestrijding van houtworm en andere houtaantastende insecten. See what people are saying and join the conversation.


Houtverduurzamingsmiddel met insecticide werking. Gebruik van de stof of het preparaat. Relevant geïdentificeerd gebruik van de . Minimaal liter per 4m² hout bij het behandelen van een bestaand probleem.


Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje .

Als u uw meubel opnieuw gaat politoeren of anderszins opknappen heeft u natuurlijk weinig trek in illegale bewoners in . Met liter kunt u 20mbehandelen. De vloeistof in twee lagen nat-op-nat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts