dinsdag 30 mei 2017

Grond kopen

Vind je nieuwe bouwgrond op funda in business! Zoek bouwgrond in Nederland. Kantoor, bedrijfshal, winkel, etc. Immo : het volledige aanbod grond te koop, België op Immoweb.


De gemeente is eigenaar van stukken grond in de gemeente. Soms kunt u een stuk grond van de gemeente kopen , huren of pachten.

Nieuwbouwproject Onderdeel van nieuwbouwproject De Hoght Vergelijkbare woningen in project De Hoght: De Hoght (Bouwnr. 2) € 280. Het kan dan gaan om bouwkavels, landbouwgron groenstroken of andere grond.


Als de gemeente bouwkavels te koop heeft, kunt u wellicht een kavel kopen. Vind op Zimmo bouwgrond , landbouwgrond en andere gronden. Bijvoorbeeld bouwkavels of groenstroken. Grond kopen , huren of pachten.


Loting bij uitgifte van bouwkavels. De uitgifte van kavels vindt plaats door middel van verloting. Tijdens de lotingsbijeenkomst .

Een bouwkavel is een perceel grond waarop gebouwd mag worden. Het recht om op het perceel te bouwen, moet zowel privaat- als publiekrechtelijk vastliggen. Soms heeft de gemeente grond beschikbaar.


Vraag bij de gemeente na welke . Website van de gemeente Leudal. Centraal in Midden-Limburg, tussen Roermond en Weert ligt de gemeente Leudal. Bouwgrond kopen voor een nieuw bedrijfspand of uw droomwoning? Bekijk op Vastgoedplein de bouwgrond uit het vastgoedportfolio van de gemeente . Bent u op zoek naar een kavel grond om een woning op te bouwen of een bestaand pand?


Dat is mogelijk als het strookje grond dat u wilt kopen aan bepaalde voorwaarden voldoet. Of uw het stukje snippergroen bij uw woning kunt kopen , leest u op:. Residentieel en landelijk gelegen villa grond op 19are20. Wie wil in een groene omgeving een bouwgrond HOB kopen ? Joep vormt samen met zijn vader en broer een cv. Een strakke taakverdeling is er niet, iedereen . Wilt u grond van de gemeente kopen of huren?


Het kopen of huren van gemeentegrond vraagt u schriftelijk aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts