donderdag 4 mei 2017

Vvo mestverwerking

Wilt u de actuele VVO prijs weten? Weet u niet zeker of u voldoet aan de mestverwerkingsplicht ? Wij regelen uw mestverwerkingsplicht! U kunt ook uw mestverwerkingsplicht overdragen aan een andere mestproducent. De site brengt in beeld wie mest wil hebben en wie mest kwijt wil.


VVO Poule is de Nederlandse marktleider om uw VVO te regelen.

Regel uw mestverwerking eenvoudig en snel online via VVO Poule. Mest kopen of verkopen via de mestverwerking marktleider in Nederland. VVO mest kopen of verkopen kan eenvoudig en snel . Veehouders kunnen hun mestverwerkingsplicht overdragen middels een vvo of 3po.


Verwerkt u meer mest dan voor uw bedrijf verplicht is? Produceert u meer fosfaat dan u kunt plaatsen op de grond dat u in gebruik heeft ? Dan heeft u een fosfaatoverschot, en bent u verplicht een deel van dit . Veel veehouders hebben nog onvoldoende in beeld hoeveel mest ze dit jaar moeten.

Eind vorig jaar kostte een VVO €per kilo fosfaat. Via een vertegenwoordiger van diervoeders kwam hij bij Mestverwerken. Het afsluiten van een VVO bleek de eenvoudigste oplossing, Mestverwerken. Bij een VVO wordt de eigen verwerkingsplicht overgedragen aan een andere landbouwer. Dan bent u vrijgesteld van de mestverwerkingsplicht.


Gescheiden mest varkens, koeien gevraagd. RVO opgelegde mestverwerkingsplicht regelt u op een snelle en voordelige manier op onze website. Hoeveel mest je moet verwerken, hangt af van de regio waarin je bedrijf. VVO sluiten met degene aan. VVO als gunstigste middel voor melkveehouders om aan de mestverwerkingsplicht te voldoen.


De uitwisselingen van de verwerkingsplicht middels een VVO is echter . Veehouders met een overschot aan mest op hun bedrijf zijn vanaf 1. Indien mest vanaf uw bedrijf kan worden afgevoerd met opmerkingscode op het. VVO ) bij de Rijksdienst voor. Salomons bemiddeld tussen deze landbouwers om tot een VVO te komen.


De aanpassing van de mestwetgeving is momenteel een hot item. Discussie is er vooral over het al of niet handhaven dan wel .

Veehouderijen die meer mest (fosfaat) produceren dan dat ze op eigen. Een VVO mag alleen worden afgesloten tussen pluimveehouders en . Een VVO moet worden afgesloten en geregistreerd binnen het kalenderjaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts