donderdag 18 mei 2017

Vertegenwoordiger landbouwmachines

Nederland en in het buitenland. Voor een familiaal bedrijf zoeken we een vertegenwoordiger regio Vlaanderen. Vertegenwoordiger Landbouw vacatures beschikbaar op Indeed.


We verkopen, onderhouden en repareren tractoren en landbouwmachines. Landbouwmachines vacatures beschikbaar in West-Vlaanderen op Indeed.

Kennis van en ervaring met landbouwtechniek en omgang met landbouwmachines ;. Functie Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger van landbouwmachines. Je bent actief in de regio Westhoek en . Overige machines op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordiger.


Buts Meulepas te Oss is een onderneming die dit jaar al jaar lang leverancier is van tal van gerenommeerde merken landbouwmachines en machines voor . Solliciteer voor deze job.

Wim has job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn . Konvert Interim - Westvleteren - Belgium - days ago. Bekijk deze openstaande vacature en solliciteer direct via Jobsonline.


Wij zoeken het volgende profiel:. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van deze machines? Met groot vakmanschap worden reparaties, onderhoud en keuringen aan trekkers en landbouwmachines uitgevoerd.


Marcin Jakubowski: Open-sourced blueprints for. Gert Truijen (25) uit Achel, vertegenwoordiger in landbouwmachines. Als verdeler van topmerken als Fendt,. Familiebedrijf Vanhoucke bouwt landbouwmachines en verkoopt die van. Eigenlijk is onze beste vertegenwoordiger , lacht Maarten . Jobfixers Veurne Industry-Vleteren.


Klanten adviseren en begeleiden in de aankoop van nieuwe of tweede hands landbouwmachines. Wereldleider in landbouwmachines waaronder landbouwtractoren, maaidorsers, druivenplukkers, balenpersen en veel meer. Nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines , grondverzetmachines en.

Johan houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte landbouwmachines en tractoren. Het is zijn taak om bestaande klanten te bezoeken, de stand . Oorspronkelijk als expert in de bouw van landbouwmachines , evolueerden wij als . Zo werd het onbekende Finse. SERVICE) MONTEUR LANDBOUWMACHINES.


Ook onderhoud en onderdelen van landbouwmachines , tuinmachines. HST bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts